MargaVaig estudiar al centre Pardo de Barcelona a Paseig de Gracia. Després vaig treballar un any i mig com mitja oficial a Sanelen, una franquisia petitona de la Francis, situada al carrer Mallorca entre Urgell i Villaroel.

Vaig perfeccionar al Josep Pons 3 mesos intensius, perfeccionant tallat dona/home, moldejats, colors, recullits, etc.

Després vaig entrar al Rafael Pages de Vinarós, on vaig estar 10 anys. Vam pentinar en fires de nuvis a amposta, on varem pentinar Helen Lindes (Miss Espanya), i també Imma del Moral, Sofía Mazagatos, Eva Siso, Ivonne Reyes.

També vaig fer exivició en Cosmo Belleza Barcelona Tallant en un escenari davant dels profesionals asistens a la fira.

Tots els anys anem de formació, tant per apendre més tecniques noves com per a fer tallers de tendencies primavera/estiu i tardor/hivern.

Després ja em vaig obrir el saló on portem 5 anys molt dinamics i plens d'ilusions com el primer dia, al servei de la bellesa.

Estem en continua formacio, i a l'ultima en tractaments capilars especialitzats i tècniques de treball en general, tallat, coloració , forma , visagisme, personalitzem els colors i els tallats a les nostres clientes que aixi ho demanen i les aconsellem sempre en lo que millor els senta i está de moda.

Som especialistes en Nuvies, tenim un abonament especial complet des del pentinat fins al maquillatge i manicura.

També tenim abonaments en tractament com: hidro-nutrició, keratina, caiguda capilar, reparació, botox capilar, replenadors i corporitzants.

L'horari d'hivern ( d'octubre a juny) és de 9h. a 19h de dimarts a divendres, dissabtes de 9h. a 17h. . Al d'estiu és: (juliol, agost i setembre) de dimarts a dijous de 9h. a 13h. i de 16h. a 20h. Dissabtes de 9h a 17h.

El Nostre Salo

Peluqueria marga